Roti met een Twist

 

 

Ingrediënten

  • 2 potten Servero Bruine Bonen (Biologisch) 330g
  • 2 uien (fijngesneden)
  • 3 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 2 paprika’s (in reepjes)
  • 500g sperziebonen
  • 300g kippendijfilet (in stukjes)
  • Roti vellen (4 stuks)
  • 500g Griekse yoghurt
  • 2 potten (Surinaamse) kerriesaus
  • Peper
  • Olijfolie
  • (Surinaamse) sambal

 

_DSC6875-melk-oats1

 

Bereidingswijze

Snijd alle ingrediënten. Bak in een grote hapjespan de ui en de knoflook even aan. Doe de kip erbij en kruid met peper. Zodra de kip gaar is, kan je de sperziebonen en paprika erbij doen. Bak de sperziebonen en paprika een paar minuutjes mee. Doe de kerriesaus erbij en laat het geheel gaar stoven. Wanneer de kip en sperziebonen gaar zijn voeg je de uitgelekte bruine bonen toe. Roer alles goed door, maar laat het niet koken. Proef het gerecht en breng op smaak met Surinaamse sambal.
Serveer in een leuke schaal met een flinke lepel Griekse yoghurt. Vul de roti vellen met het mengsel en de kids zullen het een feestje vinden om te eten.
Eet smakelijk!

 

Terug naar recepten

TIP

Een gezonde familievariant van de roti met bruine bonen in plaats van aardappels en lekker veel groenten. Super lekker, makkelijk, gezond en snel op een doordeweekse dag.

Super leuke en gezellige manier om de kids meer groenten te laten eten.

Hoofdgerecht: 4 personen