Rode kool salade

 

 

Ingrediënten

  • ½ zakje slamelange met rucola
  • Servero Rode Kool Met Appel Original (1 potje 350 gram)
  • 1 ui
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 100 g walnoten
  • Paar blaadjes munt
  • 2 el olijfolie
  • 6 el balsamico azijn
  • 2 kuipjes Servero 100% Appelmoes Met Stukjes (4x100g)

Ook nodig:

  • Koekenpan
  • 2 lunchboxen

 

_DSC6875-melk-oats1

 

Bereidingswijze

Doe de sla in een kom. Laat de rode kool goed uitlekken en voeg toe. Snijd de ui brunoise (in hele kleine blokjes) en snijd de munt fijn. Meng de olijfolie met de azijn en giet over de sla. Schep voorzichtig door elkaar en verdeel over de twee lunchboxen. Rooster de walnoten in een droge koekenpan lichtbruin en snijd de geitenkaas in blokjes. Leg de noten en kaas op de salade en sluit de lunchbox. Neem het kuipje Servero 100% Appelmoes Met Stukjes apart mee en roer dit op het moment van serveren door de salade. Eet smakelijk!

Variatietip: kies ook eens voor Servero Rode Kool Met Appel Biologisch

 

Terug naar recepten

Lunchgerecht om mee te nemen

Genieten van een lekkere salade op school of op kantoor? Een kuipje Servero 100% Appelmoes Met Stukjes (100g) erbij maakt het helemaal af!  ❤️

Lunchgerecht voor 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten