Rode bietensalade

1 - 2 Persoon
20 minuten
Vegetarisch
Brunch & Lunch , Diner

INGREDIËNTEN

•    1 potje Servero Rode Biet met Ui (Biologisch)
•    1 appel
•    Handje ongebrande walnoten
•    1 rode ui
•    7 augurkjes
•    ¼ sinaasappel
•    1 el yogonaise
•    Tabasco
•    Peper 
•    Mootje zalm

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de zalm in een ovenschaaltje en bestrooi met peper. Wanneer de oven warm is mag de zalm 10 minuutjes in de oven. Het lekkerste is het als de binnenkant niet helemaal doorbakken is.

Laat de bietjes goed uitlekken in een zeef. Snijd de appel, ui en augurk in kleine stukjes. Doe dit samen met de bietjes en walnoten in een schaaltje. Breng op smaak met peper en een goede scheut tabasco. Meng een beetje sinaasappelsap met yogonaise en dresseer de salade ermee.

Serveer met het stukje warme zalm en eventueel nog wat verse bieslook eroverheen.

Eet smakelijk!

 

GEZOND RECEPT

Hoofdgerecht voor één persoon, lunchgerecht voor twee

Een fit & slank recept. Een heerlijke salade met een warm stukje zalm. Ideaal als je een avond alleen eet en je graag gezond en lekker wilt eten!