Versiersels voor de taart (denk aan: rood fruit, slagroom, chocolade)
Bekleed een taartvorm met een velletje bakpapier. Smelt de roomboter en maal de Bastogne koekjes fijn in de keukenmachine. Meng de gesmolten boter met de koekjes en maak de taartbodem door het mengsel met de bolle kant van een lepel stevig aan te drukken. Zet even in de koelkast.
Mix de monchou los met de suiker met een handmixer tot het een luchtig en zacht geheel is. Meng in een andere kom de slagroom stijf met de klop fix. Meng de monchou met de slagroom, niet te lang, meng ook het zakje Servero Fruit to Go 100% Fruit Appel, Aardbei, Framboos erdoorheen. Stort de vulling op de bodem en laat de taart 4 uur opstijven in de koelkast.
Als de taart is opgesteven kun je hem bestrijken met Servero Fruit to Go 100% Fruit Appel, Aardbei, Framboos en de taart zo feestelijk versieren als je zelf wil!
Eet smakelijk!
Een heerlijke taart, gezellig te maken met de kids. Ideaal voor een verjaardag of feestelijke middag. Samen bakken is gezellig. Weinig moeite, super veel smaak.