Gegrilde avocado's

5 Personen
30 minuten
Vegetarisch
Diner

INGREDIËNTEN

Voor 10 gegrilde avocado’s 

  • 1 pot Bruine Bonen (Biologisch) (330g)
  • 10 avocado's
  • 3 el gerookte amandelen
  • 250g witte kaas
  • 6 trostomaten
  • 2 limoenen
  • 10g verse koriander

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de tomaten in kleine blokjes en doe in een kom. Rasp de groene schil van de helft van de schoongemaakte limoen boven de tomaten. Halveer vervolgens de limoen en pers er ongeveer een eetlepel sap uit. Snijd de koriander grof en meng de helft hiervan door de tomatenblokjes. Dit is de salsa.

Doe de Servero Bruine Bonen in een vergiet en spoel ze af onder koud stromend water en laat uitlekken. Hak de amandelen grof. Snijd vervolgend de avocado’s doormidden, verwijder de pit en leg de avocadohelften met de snijkant op het barbecuerooster. Grill de avocado’s ongeveer 3 minuten of tot je de grillstrepen ziet. 

Vul de avocado’s vervolgens met de Servero Bruine Bonen en de salsa. Bestrooi met de witte kaas, amandelen en de rest van de koriander. 

Eet smakelijk!

TIP

Houd je van pittig? Strooi dan eens wat chilivlokken over de avocado’s!