Optioneel: 2 spuitzakken of 2 boterhamzakjes als spuitzak
Bereidingswijze:
Beleg de helft van de toastjes met een stukje gedroogde ham. Doe hierop (met behulp van een spuitzak of boterhamzakje met een hoekje eruit) toefjes van de Appel, Mango, Perzik & Passievruchtenmoes en maak het af met een blaadje munt.
Beleg de andere helft van de toefjes met ricotta, door te smeren of ook hier weer met gebruik van een spuitzak of boterhamzakje. Leg hierop de stukjes fruit en moes uit de Peer Appelmoes. Maak de hapjes af met een aantal druppels balsamico crème en blaadjes verse basilicum.
Dit recept is ontwikkeld door Denise Grootendorst.
TIP:
Deze vrolijke borrel hapjes zet je in een handomdraai op tafel!
Servero maakt gebruikt van cookies
We verzamelen daarmee informatie om inzicht in onze websitebezoekers te verkrijgen, en om onze marketing campagnes daarop te kunnen afstemmen. Wij plaatsen daarvoor tracking cookies, uiteraard enkel na uw toestemming.