4 Personen
15 minuten
Borrel & Bites

Ingrediënten:

  • 200 g Scrocchi toastjes of andere kleine knapperige toastjes
  • 80 g gedroogde ham
  • 1 cupje 100% Fruitmoes Appel, Mango, Perzik, Passievrucht
  • 3 takjes verse munt
  • 100 g ricotta
  • 1 cupje 100% Fruitmoes Peer Appel
  • 20 g balsamico crème
  • 3 takjes verse balsamico
  • Optioneel: 2 spuitzakken of 2 boterhamzakjes als spuitzak

Bereidingswijze:

  1. Beleg de helft van de toastjes met een stukje gedroogde ham. Doe hierop (met behulp van een spuitzak of boterhamzakje met een hoekje eruit) toefjes van de Appel, Mango, Perzik & Passievruchtenmoes en maak het af met een blaadje munt.
  2. Beleg de andere helft van de toefjes met ricotta, door te smeren of ook hier weer met gebruik van een spuitzak of boterhamzakje. Leg hierop de stukjes fruit en moes uit de Peer Appelmoes. Maak de hapjes af met een aantal druppels balsamico crème en blaadjes verse basilicum.

Dit recept is ontwikkeld door Denise Grootendorst.

TIP:

Deze vrolijke borrel hapjes zet je in een handomdraai op tafel!