1 Persoon
10 minuten
Brunch & Lunch

Ingrediënten:

  • 250 ml (plantaardige melk)
  • Theelepel kaneel
  • 1 cupje 100% Fruitmoes Peer Appel
  • 500 ml Griekse yoghurt
  • 1 cupje 100% Fruitmoes Appel, Mango, Perzik, Passievrucht
  • Vers fruit (bijvoorbeeld passievrucht) of pure chocolade om te garneren

Bereidingswijze:

Breng de havermout met de melk, Servero 100% Fruitmoes Peer Appelm en kaneel aan de kook en laat het zachtjes pruttelen voor twee tot drie minuten. Serveer de havermoutpap met de Griekse yoghurt bovenop, gevolgd door de Appel, Mango, Perzik, Passievruchtenmoes en optioneel met verse passievrucht. Eet smakelijk!

Dit recept is ontwikkeld door Denise Grootendorst.

TIP:

Zin in een vrolijk, makkelijk en snel ontbijtje? Fruitige havermout met swirl van Griekse yoghurt met Servero 100% Fruitmoesjes!