10 Personen
25 minuten
Vegetarisch
Desserts & Baksels

Ingrediënten:

•    1 pot Servero 100% Fruitcompote Mango, Appel, Abrikoos (of andere compote naar keuze)
•    1 pakje roomboter bladerdeeg
•    1 ei
•    Suiker

Bereidingswijze:

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden. Beleg elk plakje bladerdeeg met een hoopje compote en vouw ze dubbel. Druk de randjes goed aan met een vork. Bestrijk de flapjes met een dun laagje losgeklopt ei en bestrooi met een beetje suiker. Op een bakpapier bak je de flapjes in 15 minuutjes goudbruin en gaar. Eet smakelijk!

TIP:

Verras visite eens een keertje met een heerlijk tropische flap voor bij de koffie! In een handomdraai tover je deze flap op tafel door gemakkelijk onze Servero 100% Fruitcompote te gebruiken als vulling. Zelf de vulling maken hoeft vanaf nu niet meer!