Flammkuchen met Rode Kool

2 Personen
15 minuten
Vegetarisch
Diner

Ingrediënten: 

  • ½ potje 350 gram Servero Rode Kool met Appel 
  • Rode ui in ringen
  • Peer
  • Verse geitenkaas
  • Walnoten
  • 1 pak flammkuchen deeg (voor 1 flammkuchen)
  • Crème fraiche
  • Snufje peper
  • Walnoten
  • Balsamico crème 
  • Rucola

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de peer in mooie dunnen schijfjes en de ui in dunne ringen. Rol het deeg uit en besmeer royaal met crème fraiche (laat de randjes vrij). Bestrooi met zout en peper en beleg met ui, peer en rode kool. 

Doe de flammkuchen 12 minuten in de oven. Haal de flammkuchen eruit als hij mooi knapperig en goudbruin is. Beleg de warme flammkuchen met verse geitenkaas, walnoten, rucola en balsamico crème en serveer direct, hmmmm… 

Eet smakelijk!

Tip:

Verassend lekker als avondmaaltijd voor 2 personen met een kopje soep erbij. Makkelijk, gezond en lekker winters. Én super lekker met een heel klein zoetje, een schapje Servero 100% Appelmoes met Stukjes.