6 - 12 Personen
60 minuten
Vegetarisch
Desserts & Baksels

Ingrediënten:

•    1 pot Servero 100% Fruitcompote Mango, Appel, Abrikoos (of andere compote naar keuze)
•    3 eieren
•    3 bananen
•    1 zakje bakpoeder
•    250 gram havermout
•    1 eetlepel kaneel

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 160 graden. Zet een cakevorm met bakpapier klaar, of spuit deze in met bakspray. Mix de bananen met de eieren en havermout met een staafmixer tot een fijn en luchtig beslag. Spatel de compote, zout, kaneel en bakpoeder er voorzichtig doorheen. Doe alles in de cakevorm en bak het bananenbrood 1 uur in de oven. Laat goed afkoelen en snijd in plakjes. Eet smakelijk!

 

TIP:

Bananenbrood is een verantwoord baksel, dat smaakt naar cake! Een plak bananenbrood is ideaal als tussendoortje, ontbijt of dessert. Eigenlijk kan je met dit veelzijdige baksel alle kanten op. Geef jou bananenbrood een heerlijk tropische twist door een van onze nieuwste 100% Fruitcompotes toe te voegen. Deze zijn gemaakt van 100% en verder niets, dus geen toevoegingen of toegevoegde suikers. Zo maak jij een lekker bananenbrood, zonder toegevoegd suiker!