6 - 8 Personen
35 minuten
Vegetarisch
Desserts & Baksels , Borrel & Bites

INGREDIËNTEN

  • Appelmoes 100% Appel Original (1 potje 350 gram)
  • pindakaas van 100% pinda’s  (150 gram)
  • cacaopoeder (35 gram)
  • Naar keuze:
  • (hazel)noten
  • pure of witte chocolade in stukjes

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de pindakaas in een pannetje op laag vuur, zodat deze lekker glad is en je er makkelijk met een lepel doorheen kunt roeren. Verwarm de pindakaas niet te snel of op te hoog vuur, want dan kan het aanbranden. Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het pannetje van het vuur en roer de Appelmoes 100% Appel Original door de pindakaas en daarna het cacaopoeder. Voeg naar keuze (hazel)noten toe voor extra bite en stukjes chocolade, gewoon omdat het lekker is! Vet een kleine ovenschaal in met een beetje boter of kokosolie. Giet het appel-noten mengsel in de ovenschaal en bak in ca. 30-35 minuten af op 180 graden. Haal de schaal uit de oven en laat volledig afkoelen op een rekje. Voor het beste resultaat zet je de appel noten brownies nog 6 tot 8 uur in de koelkast voordat je ze in porties snijdt. Eet smakelijk!

TIP

Voor een extra volle bite probeer ook eens met 100% Appelmoes met Stukjes en pindakaas met stukjes. Ook lekker met pecannoten of pistachenootjes en een snufje kaneel!

Tussendoortje voor 6-8 personen

Bereidingstijd: ca 35 minuten en een nachtje in de koelkast