Overnight oats

 

 

Ingrediënten

  • 50 gram havermout
  • 300 ml halfvolle melk of amandeldrink (of 150 ml van allebei)
  • Servero 100 % Appelmoes Met Stukjes (1 potje 345 gram)
  • 1 handje rozijnen (gewassen)
  • 1 theelepel kaneel
  • klein handje noten, bijv. walnoten of pecannoten

Ook nodig:

  • een glazen pot met deksel

 

_DSC6875-melk-oats1

 

Bereidingswijze

Doe de havermout in een kom en voeg de halfvolle melk en/of de amandeldrink, de rozijnen en de kaneel toe en roer goed door. Schep een laagje 100%  Appelmoes  Met Stukjes in de glazen pot en schep daarop een laagje havermoutmengsel. Blijf laagjes maken en eindig met een laagje appelmoes. Sluit de pot af en zet deze in de koelkast. Voeg de volgende ochtend voor het serveren alleen nog wat noten toe.

Variatietip: kies ook eens voor Servero 100% Appelmoes Biologisch

 

Terug naar recepten

Snel en gezond ontbijten

Wil je tijd besparen in de ochtend? Maak ’s avonds alvast je ontbijt en zorg voor een 100% relaxte start van de dag  ❤️

Ontbijt voor 2 personen
(óf voor twee dagen natuurlijk)
Bereidingstijd: 10 minuten