Bruschetta geitenkaas

 

 

Ingrediënten

•    1 stokbrood 
•    60 mL olijfolie
•    2 tenen knoflook geperst
•    ½ pot Servero 100% Appelmoes Original
•    300 g geitenkaas
•    ½  rode ui, in dunne ringen

Ook nodig:

•    Broodrooster

 

 

Servero 100 Appelmoes Brushetta Geitenkaas

 

Bereidingswijze

Snijd het brood in 16 dikke sneetjes. Meng de olijfolie met de knoflook en smeer hier een kant van het brood mee in. Rooster de sneetjes brood tot beide kanten lichtbruin zijn.

Maak je mes warm en nat en snijd dunne plakjes geitenkaas. Verdeel deze over het geroosterde bruschetta’s. Doe op de geitenkaas 1 theelepel Servero 100% Appelmoes. Maak de bruschetta af met ui, wat olijfolie en zwarte peper.

 

Terug naar recepten

Perfect als borrelhapje

Ideaal om je borrelplank compleet te maken. Een heerlijke combinatie tussen hartig en zoet die in een handomdraai op tafel staat! Zo zonder ingewikkelde ingrediënten. 

2 Bruchetta’s voor 4 personen
Bereidingstijd: ca. 15 minuten