Servero viert de appeloogst!

Visual_VierenDeOogst

Het begin van de herfst is dé tijd van de appeloogst. Dat is elk jaar weer een feestelijk moment om naar uit te kijken. Aan de boom parelen dan de rood-geel gekleurde appels met een sappige friszoete smaak. Rijp. En dus klaar om geplukt te worden! Van deze friszoete appels maken we onze 100% Appelmoes. Omdat die appels van nature zó goed smaken, hebben wij daar niets aan toe te voegen. En dat proef je! 100% Appel, niets dan smaak. Dat bedoelen we met ‘natuurlijk de lekkerste’.

Maak kans op een verrassende kookworkshop voor 10 personen!   Lees meer

 

 

Servero 100% Appelmoes OriginalPijlServero_Recept_SmoothieServero_Recept_GeitenkaasServero_Recept_TaartServero_Recept_Traktatie

 

 

Maak van elk gerecht een feestje

Servero viert de appeloogst en bij feest vieren hoort natuurlijk lekker eten en drinken! Of het nu bij de maaltijd is, tussendoor of bij de borrel, met Servero 100% Appelmoes erbij of erin maak je eenvoudig van elk gerecht een feestje! Probeer ook eens een van deze heerlijk verrassende recepten met 100% Appelmoes:

Trek gekregen in nog meer inspiratie? Kijk dan op onze receptenpagina voor nog meer natuurlijk de lekkerste ideeën en gerechten.

Romantisch etenKom je langs op ons feestje?  
         

Servero viert de appeloogst en feesten doe je natuurlijk samen met iedereen die je lief en dierbaar is. Vier daarom samen met Servero de appeloogst en maak kans op een verrassende kookworkshop voor het hele gezin! Natuurlijk zijn ook alle oogappeltjes welkom! Nodig ook je vrienden en familie uit, zodat jullie er samen een echt feestje van kunnen maken.

Deze kookworkshop voor 10 personen staat helemaal in het teken van de appeloogst en Servero 100% Appelmoes. Onder professionele begeleiding van onze keukenprinses Karlijn van Met Liefde Bereid, gaan jullie samen in onze kookstudio een middag genieten van het maken én het opeten van natuurlijk de lekkerste gerechten. 

Wil je kans maken op deze unieke ervaring en ontdekken hoe feestelijk koken met Servero kan zijn? Vertel ons je lievelingsgerecht met Servero 100% Appelmoes (foto, tekst, alles mag!)  en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in onze kookstudio en vieren we samen de appeloogst! Deelnemen kan via actie@servero.nl of via social media via @servero.nl. Kijk hier voor de actievoorwaarden.