Natuurlijk de lekkerste

Natuurlijk de lekkerste, daar staan we voor bij Servero. De liefde voor de natuur is ons met de paplepel ingegeven. Al tientallen jaren houden we ons bezig met het conserveren van groenten en fruit. En elke dag zoeken we nieuwe manieren om ze lekkerder, gebruiksvriendelijker en puur gezond te kunnen aanbieden. Dat doen we vanuit onze ambitie om groente en fruit zo puur mogelijk te houden en de smaak en het gezonde van vers zo dicht mogelijk te benaderen. Daarbij treden we graag buiten de gebaande paden. Om echt te vernieuwen moet je tenslotte dingen anders durven doen.

Servero 100% Appelmoes

Servero 100% Appelmoes

Voor onze Servero 100% Appelmoes gebruiken we friszoete appelrassen. Door onze nieuwe manier van produceren, waarbij de appels veel korter worden verhit, blijft de smaak behouden en is het niet nodig om suiker toe te voegen. Dat noemen we ‘natuurlijk de lekkerste’.

Servero 100% Appelmoes

SERVERO Rode Kool Met Appel

Onze Rode Kool Met Appel wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Met appel als smaakmaker krijgt onze rode kool een lekkere friszoete smaak. We gebruiken verder ook geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. 100% natuurlijk dus.

 


DAT NOEMEN WE
NATUURLIJK DE LEKKERSTE

Groene lijn