Rode Kool Met Appel gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Met appel als smaakmaker en een milde, langgerijpte natuurazijn voor een frisse bite, hoeven we nog slechts een snufje zout en een klein beetje suiker te gebruiken voor een heerlijke smaak, verder niets.
Rode Kool Met Appel Biologisch, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Met biologische appel als smaakmaker en een milde, langgerijpte natuurazijn voor een frisse bite, hoeven we nog slechts een snufje zout en een klein beetje suiker te gebruiken voor een heerlijke smaak, verder niets. Gemaakt met respect voor de natuur en dat proef je.
Servero Rode Kool met Appel Original:
Rode kool (68,8%), appel (22,5%), natuurazijn, suiker, zout.
Servero Rode Kool met Appel Biologisch:
Rode kool¹ (68,8%), appel¹ (22,5%), natuurazijn¹, suiker¹, zout.
¹van biologische oorsprong
Maak van de Rode Kool met Appel een heerlijke rode kool salade.
Klik hier voor alle natuurlijk de lekkerste recepten met Servero Rode Kool met Appel.
Voedingswaarden per 100g:
Energie: | 200kJ/47 kcal |
Vetten: | <0,2 g |
Waarvan verzadigd: | 0 g |
Koolhydraten: | 9,0 g |
Waarvan suikers*: | 9,0 g |
Vezels: | 2,2 g |
Eiwitten: | 1,3 g |
Zout: | 0,37 g |
*Waarvan 5,0 g suikers van nature aanwezig
Bij het uitscheppen van de pot een houten of plastic lepel gebruiken.
•Na openen gekoeld bewaren (max 7°C), beperkt houdbaar.
•Kan zowel koud als warm geserveerd worden.
•Bij opwarmen van het product, niet laten koken.
•Niet gebruiken als de deksel bol staat.
•Uitscheppen met een houten of kunststof lepel.