Zomerse tips

1. 100% Fruit to Go als Ice Pack 

Doe de Servero 100% Fruit to Go zakjes een dag van te voren in de vriezer en stop ze de volgende dag in je koeltas als je een dagje weg gaat. Zo blijven je flesjes en andere snacks koud én je hebt een heerlijke verkoelende snack.

2. IJsjes van 100% Fruitmoesjes

Willen jou kids ook elke dag een ijsje? Doe een stokje in de Severo 100% Fruitmoesjes en zet de cupjes een nachtje in de vriezer. Zo heb je 100% fruit ijsjes zonder toegevoegde suikers of andere toevoegingen! Gemakkelijk te maken én verantwoord! Bekijk in de video rechts hoe je het precies kunt doen.

3. 100% Fruit to Go als Ice Pack 

De andere Servero producten zijn ook ideaal om ijsjes mee te maken. Het enige wat je nodig hebt is een ijsjes-maker. Die kun je kopen bij de Hema, Blokker of online.
Meng jouw favoriete knijpfruit smaak met de ingrediënten die jij lekker vindt in een bakje. Even mengen en in de mal gieten. Of maak verschillende bakjes en probeer laagjes te maken. De opties zijn eindeloos!

Ons favoriete ijsje:
Servero Slurpfruit Het Rode Zakje – Plantaardige Kokos yoghurt
Bekijk dit recept hier: Yoghurt ijsje met Servero Slurpfruit

tip: Voeg het slurpfruit en de yoghurt om-en-om in de ijsjesmaker zo komen er grappige patronen uit!

Nog een ander super lekker en makkelijk verkoelend tussendoortje:
Servero 100% Fruit to Go Mango Therapy – Yoghurt – Passievrucht zaadjes.
Hier hebben we 100% fruit to go, yoghurt en granola geschept in de ijsblokjesmaker.

Bekijk het recept hier: Frozen Bites

4. Dagje weg met een verantwoorde en makkelijke snack: Slurpfruit

Ga je binnenkort met de kids eropuit? Naar een attractiepark, dierenpark of een dagje naar het strand? Servero Slurpfruit 100% Fruit is ideaal om mee te nemen in je tas. Deze is namelijk makkelijk te hersluiten en voorkomt gemors.

5. BBQ met Servero

Lekker BBQen is wat we het liefste doen in de zomer. Natuurlijk is Servero 100% Appelmoes een ideale saus bij de BBQ. Maar niet alleen onze Appelmoes maakt jouw BBQ lekker fruitig.  Met Servero 100% Fruitmoesjes Appel Mango Perzik Passievrucht zet je een heerlijke friszoete pasta salade op tafel.
Bekijk het recept van deze frisse pastasalade hier: Pasta Salade voor Kids

Of wat dacht je van een zoete kip marinade van appelmoes. Wij weten zeker dat de spiesen van tafel zullen vliegen! Bekijk hier het recept: Zomerse Kipspiesjes

6. Servero happen!

Vandaag gaan we niet snoephappen maar Servero happen. Vul een grote bak met water en leg hier de Servero 100% fruitmoesjes en appels in. Probeer met je mond de cupjes uit het water te vissen. De hoofden van de kinderen moeten natuurlijk wel onder water en maak er een wedstrijdje van. Wie vist de meeste cupjes uit het water? Dat wordt gegarandeerd lachen!

7. Regenachtige dag?

Ook in de zomer kan het af en toe regenen. Het blijft Nederland hè! Is het zo’n regenachtige dag? Dan hebben we een leuke activiteit voor jou in petto. Maak een kaarshouder waarmee je jouw herinneringen van zomer 2021 vastlegt.  Maak de potten van Servero 100% Appelmoes schoon, vul ze met een beetje zand en decoreer de potten met de gevonden schelpen van jouw vakantie! 

Kijk hier voor nog meer inspiratie: Potjes Versieren