verantwoorde traktatie

Kinderen die jarig zijn, mogen trakteren! Ben jij nou op zoek naar een leuke, makkelijke, maar toch verantwoorde traktatie? Dan ben je bij Servero aan het juiste adres. Onze Appelmoesjes 100% Appel en Fruitmoesjes 100% Fruit (in cup) passen namelijk binnen de Schijf van Vijf en zijn daarom de ideale traktatie op elke school. Onze cupjes zijn gemaakt van 100% fruit en verder niets. Dus zonder toevoegingen, ook zonder toegevoegde suikers!


Ideaal om te trakteren op school; vaak zijn tussendoortjes met toegevoegde suikers niet toegestaan. Op de Appelmoes 100% Appel cupjes kun je gezellige appeltjes plakken. Met allemaal een ander gezichtje of met een andere kleur. Je kunt natuurlijk ook andere fruitsoorten maken en die op de Fruitmoesjes 100% Fruit plakken. Zo wordt het een gezellige fruitfamilie! 

Appelmoes mannetjes

Ellouisa deelde met ons hoe je van de appelmoescupjes vrolijke mannetjes kunt maken. Eenvoudig en snel gemaakt met een vrolijk resultaat.  Bekijk de video hiernaast om te zien hoe je ze maakt. 

 

BENODIGDHEDEN:


- Servero fruit- of appelmoesje 100%
- Houten lepeltjes
- Verschillende gekleurde stiften
- Stickers 
- Fiineliner
- Lijm
- Veertjes

Appel Vormpjes vouwen

Vouw verschillende kleuren papier tot appeltjes volgens het stappenplan hiernaast.
Draai het papier na het vouwen om. Teken nu blaadjes op een groen papier en knip deze uit. Je kunt ook nog oogjes op wit papier tekenen en uitknippen. Oogjes op het gevouwen appeltje zelf tekenen kan natuurlijk ook! Teken op elk appeltje bijvoorbeeld andere oogjes zodat elk appeltje iets anders kijkt. Plak de blaadjes aan het gevouwen appeltje en plak het appeltje op het cupje 100% Appelmoes.


Wil je een andere vrucht vouwen? Vouw dan de hoekjes meer naar binnen om de vorm smaller te maken en teken een ander soort blaadjes. Veel knutsel en trakteer plezier!