Broodtrommel inspiratie

Elke ochtend moeten er weer trommeltjes klaar gemaakt worden voor het hele gezin. De kinderen nemen het mee naar school en jij (en je lief) nemen er een mee naar je werk. Het liefst maak je de broodtrommel altijd met lekkere en gezonde producten. Toch is het soms lastig om te variëren of is de inspiratie ver te zoeken. 


Daarom geven wij op deze pagina inspiratie om een keer wat anders in die broodtrommel te doen! Trommels vol groente, fruit en gezonde ingrediënten- die toch lekker zijn. 

Gezonde trommels (voor kids!)

Zijn jouw kids moeilijke eters of makkelijke eters? Sommige kinderen eten graag alle soorten groenten en fruit, maar andere kinderen vinden dit vaak wat moeilijker! Toch is het belangrijk om jouw kindje de dagelijkse portie gezondheid te mee geven. Daarom maken we het eten van gezonde voeding graag een beetje leuker voor de kids en makkelijker voor jou. 

Deze vrolijke broodtrommel is gevuld met een boterhammetje, groente, fruit en een Servero 100% Fruitmoesje. Onze 100% Fruitmoesjes zijn gemaakt van 100% fruit en verder niets, dus zonder toevoegingen of toegevoegd suiker en passen binnen de Schijf van Vijf. De structuur en smaak van onze fruitmoesjes zijn erg toegankelijk voor kinderen. Zo kunnen de moeilijke eters bijvoorbeeld de groenten en fruit in het moesje dippen of gewoon lekker oplepelen.

TIP:

Maak het eten van groente en fruit leuker door deze in vormpjes te snijden of door ze vrolijk neer te leggen. Zo kan je bijvoorbeeld een smiley maken met wortel en tomaat.

 


FREQUIN_SERVERO_TIP_VIDEO'S_2021_4722

Tortilla to Go!

Wraps zijn makkelijk om mee te nemen en je kunt ze volproppen met gezonde ingrediënten zonder dat ze te veel opvallen. Met een lekkere spread en een fruitig toetje zullen ze gegarandeerd in de smaak vallen bij je lief én je kind(eren).

Met wraps kun je eindeloos variëren. Verwissel gemakkelijk een van de ingrediënten een keer om voor iets anders en het zal nog steeds super lekker zijn. Ons ‘Tortilla to Go’ recept past in de Schijf van Vijf!


TIP:

Vergeet niet om je tussendoortje mee te nemen in je broodtrommel! Servero 100% Fruit to Go, is gemaakt van 100% fruit en verder niets, dus geen toevoegingen en geen toegevoegd suiker. Leg deze een avondje van tevoren in de vriezer om als handige icepack in je broodtrommel te leggen. Op deze manier blijven jouw wraps lekker vers en heeft je kind op de warme dagen een verkoelend tussendoortje.

 

 

image2

Back to School broodtrommel

Iedere ouder herkent het moment dat de kinderen weer naar school moeten. Dit kan na de vakantie zijn, maar natuurlijk ook na het weekend.  Wellicht zijn jouw kinderen op maandagochtend wel wat trager of misschien heb je zelf wat moeite met het begin van de week. Het liefst wil je dan een gemakkelijke broodtrommel mee naar school geven. Iets wat snel klaar is, maar tóch verantwoord!

Bewaar daarom de ingewikkelde recepten maar voor het einde van de week of voor wanneer je meer tijd hebt. Houdt de Back to School Broodtrommel lekker simpel, maar maak het speciaal en leuk door iets lekkers toe te voegen. Servero Slurpfruit 100% Fruit is de ideale toevoeging aan de broodtrommel. Deze zijn gemaakt van 100% fruit en verder niets, dus geen toevoegingen of toegevoegd suiker. Kinderen zijn dol op de gladde moes van herkenbare fruitsoorten en is daarom een echte traktatie.
 

TIP:

Leg het eten wat je kindje minder lekker vindt bovenin en de lekkernijen onderin. Zo is de kans groter dat zij het eten wat ze minder lekker vinden eerst opeten.

Slurpfruit in trommel