Bruschetta met Geitenkaas en Servero Appelmoes

Bruschetta met Geitenkaas en Servero Appelmoes

Perfect voor de borrelplank

Met eenvoudige ingrediƫnten en een eenvoudige bereidingswijze kun je snel genieten van dit heerlijke voorgerecht. Trakteer jezelf en je gasten op deze onweerstaanbare combinatie van geitenkaas en Servero Appelmoes en laat je verrassen door de heerlijke smaken die samenkomen op een knapperig stukje brood.

Bruschetta met Geitenkaas en Servero Appelmoes

Deze smaakvolle bruschetta is een perfecte combinatie van hartige geitenkaas en zoete Servero Appelmoes. Het knapperige brood wordt geroosterd en bedekt met romige geitenkaas, waarna het wordt afgemaakt met een smakelijke topping van Servero Appelmoes. Elke hap biedt een perfecte balans tussen de zachte geitenkaas en de frisheid van de appelmoes.

Ingrediënten
voor 5 tot 6 personen

  • 1 stokbrood
  • 60 ml olijfolie
  • 2 tenen knoflook geperst
  • ½ pot Servero Appelmoes Original
  • 300 g geitenkaas
  • ½ rode ui, in dunne ringen

Ook nodig:

  • Broodrooster

Zo maak je het

  1. Snijd het brood in 16 dikke sneetjes. Meng de olijfolie met de knoflook en smeer hier een kant van het brood mee in. Rooster de sneetjes brood tot beide kanten lichtbruin zijn.
  2. Maak je mes warm en nat en snijd dunne plakjes geitenkaas. Verdeel deze over het geroosterde bruschetta’s. Doe op de geitenkaas 1 theelepel Servero Appelmoes Original. Maak de bruschetta af met ui, wat olijfolie en zwarte peper.

Perfect als borrelhapje
Ideaal om je borrelplank compleet te maken. Een heerlijke combinatie tussen hartig en zoet die in een handomdraai op tafel staat! Zo zonder ingewikkelde ingrediënten.